Rakennuspalvelut varmasti

KATTOREMONTTI

Kattoremontti Uudella­maalla ja Etelä-Suomessa

AMSAN Oy toteuttaa kaikenlaiset katto­remontit kattavasti, pääasiassa kerros­taloihin. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä koko Etelä-Suomen alueella mikä mahdollistaa sen, että pystymme palvelemaan laajalla alueella aina pääkaupunki­seudulta alkaen. Asiantunte­muksemme kattaa erityyppiset katot, eli pystymme remontoimaan ja asentamaan muun muassa pelti-, huopa-, tiili- ja aalto­peltikatot pitkällä kokemuksella.

Avaimet käteen -palveluna

Palvelemme asiakkaitamme aina avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme koko asennus- tai remontti­prosessista sen alusta loppuun asti. Korkeasta tasosta pitävät huolen palveluksessamme olevat ammat­titaitoiset asennustyön asiantuntijat.

Käytämme töissämme vain markkinoiden luotettavimpia ja laadukkaimpia materiaaleja katto­remonteissa, olipa kyseessä sitten pelti-, huopa-, tiili- tai kuitukatto. Asiansa osaavien asentajien ja laadukkaiden materiaalien yhdistelmästä syntyy lopputulos, joka suojaa kotisi niin hyvin kuin vain todellinen kotimainen, huolella tehty laatukatto voi sen suojata.

Ota yhteyttä alan ammat­tilaiseen ja pyydä tarjousta katto­remontista!